David Grindley Architects

Bruker UK Ltd

Bruker UK Ltd

Images

Bruker UK Ltd
Bruker UK Ltd
Bruker UK Ltd
Bruker UK Ltd
Bruker UK Ltd
Bruker UK Ltd
 

The proposed extension to the existing building comprises two new wings, a single storey extension to the front and a two-storey extension to the rear.

Single storey - Demonstration Laboratory:
The building will accommodate an open plan demonstration laboratory with vaulted ceilings.

Two-storey - Office accommodation:
This component of the development is located adjacent the existing two-storey warehouse block.

The new two-storey wing together with the front single storey extension creates an external courtyard on three sides.

General approach:
The design seeks to be a contemporary addition to the facilities. This is reflected in the choice of materials and method of construction.

Location: Coventry

Design: 2012 David Grindley Architects